T. 040 747 0 161

Lights, camera, action!

Toe aan een video die jouw bedrijf op de kaart zet? Onze specialisten helpen je graag bij het uitdragen van een overtuigende boodschap en het versterken van je merk. Van het script tot de productie en nabewerking. We staan aan je zijde van begin tot eind.

Alt Text!

Van start ...

Je bent natuurlijk niet de eerste die een bedrijfsvideo maakt. Daarom vinden we het belangrijk dat je je onderscheidt. Om je alvast te inspireren schreven we een aantal blogs. Je vindt ze hier:

Blogs om je op weg te helpen

 

... tot finish

Een ‘behind the scenes’ op locatie of opnames op een greenscreen? Een header voor je website of een explainer-animatie op je voorpagina? We regelen het voor je! Samen leggen we je verhaal vast in een script en bepalen we het storyboard. Afhankelijk van het soort video, kiezen we voor toevoegingen als een voice-over, muziek of animaties. Ons eerdere videowerk al gezien?

 

Cases

hendor-aanscherpen-merk-en-huisstijl

Merk in beeld

Een wereldspeler in hartje Brabant

PI Animatie en video

Animatie en video

De nieuwe standaard in familievermogen

sap-run-live-truck-allround-campagne-2

Case video's

Innoveren in een werkweek

Onze expertises rijken verder

Een pakkende tekst voor je chatbot, een spitsvondige invulling van je infographic of prikkelende posts voor je sociale kanalen. Ook die kennis hebben we in huis. Onze experts weten precies hoe ze content moeten combineren voor een maximaal effect. 

 

On your merk, get set, go!

Wij werken o.a. voor

 

klantlogo-cases-SAP-Nederlandklantlogo-cases-Clavisklantlogo-cases-hendorklantlogo-cases-PIklantlogo-cases-CTACklantlogo-cases-Balansklantlogo-cases-ZLTOklantlogo-cases-wassenburg

Hoe kunnen we jou helpen?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Whitney

Whitney Janssen

Video content creator

040 7470161